Penawaran grill areng, panggangan gas, efisiensi seri panggangan listrik.

Basa
Panggang Arang, Panggang Gas, Produk Panggang Listrik
Apa sing Nggumunake Pelanggan Kita.
  • WST - 019 oven pizza WST - 019 oven pizza
    WST - 019 oven pizza. Produk kasebut nduweni kualitas paling apik lan nduweni kinerja sing bisa dipercaya kanthi rega kompetitif.
  • WST-005 WST-005
    WST-005. Kanggo njamin kualitas, pemasok bahan baku wis ngalami skrining ketat lan mung supplier sing memenuhi standar internasional sing dipilih dadi mitra strategis jangka panjang.
  • Oven gas burner Wst-021 dobel / nganyari seri pawon ruangan Oven gas burner Wst-021 dobel / nganyari seri pawon ruangan
    Oven gas burner Wst-021 dobel / nganyari seri pawon ruangan. Produk iki didol menyang pirang-pirang negara lan kabupaten.
  • Oven bakar bakar bakar HS-20200811 / Wst-021 internal Oven bakar bakar bakar HS-20200811 / Wst-021 internal
    Oven bakar bakar bakar HS-20200811 / Wst-021 internal. Produk kasebut nduweni kualitas jahitan sing dhuwur. Pita pangukur bakal digunakake kanggo ngetung jumlah jahitan saben inci paling ora rong potong saben gaya kanggo nggawe akurasi jahitan.
22222
Layanan Kita
Nyedhiyakake Layanan Khusus.
Yen sampeyan ora bisa nemokake produk siap pakai sing cocog karo proyek kasebut, ayo panggang areng profesional, panggangan gas Wellsure, layanan kustomisasi panggangan listrik mbantu sampeyan entuk produk sing ideal sajrone 7 dina tanpa ngorbanake wektu kanggo pasar utawa keuntungan kustomisasi.
Kanthi kemampuan lan pengalaman sing efisien, kita bisa nyedhiyakake proses OEM / ODM miturut ide utawa rendering pelanggan. Kita uga duwe manajemen trampil lan lulus sertifikat ISO9001, CE, CSA, dadi kita yakin bisa nyedhiyakake produk paling apik lan solusi sing cocog karo para klien. Kita olèh saben klien saka saindenging jagad.
Waca liyane
Waca liyane
Kaluwihan Layanan
Yen sampeyan ora bisa nemokake produk siap pakai sing cocog karo proyek kasebut, ayo nyedhiyakake layanan khusus kanggo mbantu sampeyan entuk produk sing ideal sajrone 7 dina.
  • Priksaan produk
    Pelanggan menehi informasi babagan faktor formulir sing dibutuhake, spesifikasi kinerja, siklus urip lan syarat kepatuhan.
  • Tim desain
    Tim desain melu wiwit proyek kanggo mesthekake yen produk desain sing disesuaikan paling cocog karo kabutuhane pelanggan.
  • Jaminan Kualitas
    Kanggo nyedhiyakake struktur kualitas tinggi, kita njaga sistem manajemen kualitas sing efektif.
  • Produksi Volume
    Sawise prototipe divalidasi ing babagan wujud, fungsi, lan persyaratan, produksi minangka tahap sabanjure.
Babagan Kita
Produk Kita Wis Wis Akeh Sertifikasi Kanthi Kualitas lan Inovasi.
Zhongshan Wellsure Metal Products Co., Ltd.
Zhongshan Wellsure Metal Products Co., Ltd. didegaké ing taun 2003, kita khusus ing produk aluminium, prabotan ruangan, panggangan areng, panggangan gas, panggangan gas internal, pawon ruangan, rotisseries, produsen steak lan pizza, panggangan listrik, tungku, perokok, kamado lan alat BBQ .

Pabrik Wellsure jembaré udakara 63333 meter persegi. Kita duwe macem-macem fasilitas produksi canggih lan peralatan uji coba, kalebu lokakarya kanthi pemotongan, stamping, bending, pickling, welding, perawatan lumahing, lan kemampuan majelis. Kita duwe tim rekayasa sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo nyukupi kebutuhan para pelanggan. Kita fokus ing kabeh solusi sing nyedhiyakake ora mung manufaktur nanging nggabungake desain, produksi, penjualan lan layanan mandheg.

Kanthi kemampuan lan pengalaman sing efisien, kita bisa nyedhiyakake proses OEM / ODM miturut ide utawa sketsa pelanggan. Kita uga duwe manajemen trampil lan lulus sertifikat ISO9001, CE, CSA, dadi kita yakin bisa nyedhiyakake produk sing apik lan solusi sing cocog karo para klien.

Panggangan areng, panggangan gas, produk pemanggang listrik utamane diekspor menyang Amerika Serikat, Australia, Eropa lan Afrika Selatan. Kita olèh saben klien saka saindenging jagad.
  • 2003+
    Pembentukan perusahaan
  • 17 Taun +
    Tim insinyur sing duwe pengalaman luwih saka 17 taun.
  • 6000+
    Area pabrik
  • OEM / ODM
    Solusi khusus OEM
Waca liyane
Kasus Kita
Kualitas sing Bisa Dipercaya Kanggo Ketemu Pelanggan.
  • Oven Inframerah WST-011
    Oven Inframerah WST-011
Hubungi Kita
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!