WST-001-2-1 S ruangan Gantung Taman Stainless Steel BBQ Gas Gas Grill Kanthi Kulkas
WST-001-2-1 S ruangan Gantung Taman Stainless Steel BBQ Gas Gas Grill Kanthi Kulkas

1.6 Burner, 1 sisih burner, ditambah 1 burner bali inframerah

Kekuwatan masak 9000000btu 9000000Btu nawakake fungsi grill, kumelun, braise, panggang, panggang sekaligus, lan entuk rasa panas lan jus

2.Diwi tugas tahan tahan tataran kaping pindho kanggo panas

Thermometer sing dibangun kanggo mesthekake pangukuran suhu zona kebon

3.One Burner Side

Nawakake papan prep lan ruang kerja

4.Bule-liten knobs lan lampu halogen interior

Sampeyan bisa seneng barbecue sanajan ing wengi peteng

5. Rotisserie kanthi 5. kanthi otomatis 360 ° 360 °

Merata Memah Dadi Panganan Ora Gampang Dadi Gampang

6.Cabinets karo lawang baja tahan karat

Kanggo nyimpen alat bbq lan botol gas cair






KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI
Telpon: +86 760 86337286


WST-001-2-1 S ruangan Gantung Taman Stainless Steel BBQ Gas Gas Grill Kanthi Kulkas



Area masak960 * 455mm
Output panas90000btu / 30.5kw
KontakPiezo Igniton
Output motor 4w (220-240v, AC50HZ), 2.5or3r / Min
KonstruksiStainless steel lan granit
KinerjaGrill-in Grill 26.7kW, Side Burner 3.9KW
Kulkas68l, 220-240V / 50Hz,
Bahan# 304/430 baja stainless steel
FiturGampang dipasang, gampang di resiki
AplikasiTaman / Pesta / Ruangan
Piranti keamananPiranti safety geni 
RampungProses matte
Jinis gas Lpg 
FungsiBBQ, Steak Maker, Panggang Ayam
Suhu350 ℃
Ndeleng jendelaKaca tempered
Rotisserie SetRodisserie Rod, Rotisserie Prong, Rotisserie Motor
Grids masak8mm Steel Stainless Steel, 3pcs
Opening botol1pc
Tray netes2pcs, stainless steel
Kontrol KalorKatup kanthi kontrol 180 °
LampuLampu halogen sing dibangun ing 2PC lan lampu knok dipimpin  6pcs
Kabinet2 laci lan 3 lawang akses
Casters12PC



Kaluwihan kita

 Ecletal minangka produsen profesional ing ngasilake grill bbq grill / ovens pizza / gills arang / offset smoker / geni fire lan aksesoris bbq luwih saka 15 taun.

  •  Kita nyedhiyakake OEM& Layanan ODM, 4-7 dina kerja kanggo conto timbalWaca rangkeng-.

Kita duwe sistem manajemen kualitas sing sampurna. Kita bisa menehi produk nyaranake produk& strategi pemasaran sing luwih apik

  •  Kita duwe sertifikat lengkap kalebu En1860-1, GS, LFGB, CE, lspWaca rangkeng-.

  •  Kita bisa nyilikake layanan sawise sale lan on-line, lan menehi rega anggaran kanggo nyukupi panjaluk sampeyanWaca rangkeng-.

FAQ

1. Apa produk sing bisa ngasilake?

Kita bisa ngasilake grill barbecue komersial, dibangun ing grill, grill gas, grill areng, grill portabel, pipa ruangan, pizza lan rotiserie lan liya-liyane.

2 .. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto utawa gambar? 

Ya, kita bisa ngasilake miturut conto utawa gambar teknis. Kita duwe r&D tim luwih saka pengalaman 10 taun ing wilayah BBQ.

3 .. Apa istilah sampeyan mbayar?  

Umumé, kita nampa t / t, ora bisa diremehake l / c ing ngarsane. Kanggo pesenan biasa, kita nampa T / T 30% simpenan kanthi P.O., Balance sing kudu dibayar sadurunge Pengiriman. 

4. Apa wektu timbal sampeyan kanggo sampel lan produksi?  

Kanggo conto, biasane mbutuhake 7-15 dina. Kanggo urutan produksi, biasane mbutuhake 40-45 dina sawise konfirmasi sampel lan nampa pembayaran advance sampeyan. Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan. 

5. Apa kemasan produk umum sampeyan?  

Biasane kita ngemas produk kanthi kothak karton lan kothak kayu sing corrugated lan kothak kayu. Kita uga bisa ngemas kanthi cara miturut panjaluk pelanggan.

6 .. Apa istilah sampeyan kiriman?  

Kita nampa exw, fob, cif, lan sapiturute sampeyan bisa milih sing paling gampang utawa efektif kanggo sampeyan.

7 .. Suwene suwene umur produk sampeyan?

3 taun yen produk nggunakake kanthi cara sing bener lan simpen kanthi bener.

8. Suwene Garansi Produk Sampeyan? Apa yen ana bagean sing rusak?

Garansi kita setaun. Ing babar pisan, bagean sing rusak bisa diganti kanthi bebas.

9. Nalika bisa entuk rega?

Ing 24 jam sawise njupuk pitakon sing wis ditemtokake. Yen sampeyan cepet-cepet, kirimake email menyang AS utawa ninggalake pesen ing manger perdagangan, supaya bisa mangsuli ing wektu.

10. Kepiye carane bisa entuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?

Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas kita. Yen sampeyan butuh conto nganggo logo, desain, lan sapiturute, tulung rincian iki kanggo kita, mula kita nyedhiyakake biaya conto. Biasane bayaran mung dobel rega regane akeh. Wangsulane bayaran sampel gumantung saka jumlah pesenan sing akeh. Kuantitas pesenan mutusake manawa ragad conto kabeh bali utawa mung ngasilake setengah.
















Pawon Ruangan
Tambah komentar
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.