Tawaran kami grills areng, grills gas, efisiensi séri grills listrik.

Bahasa
Panggang Arang Kami, Panggang Gas, Produk Panggang Listrik
Naon anu ngagumbirakeun Palanggan Kami.
  • WST - 019 oven pizza WST - 019 oven pizza
    WST - 019 oven pizza. Produkna kualitas luhur sareng gaduh kinerja anu handal dina harga kalapa.
  • WST-005 WST-005
    WST-005. Pikeun ngajamin kualitas, panyadia bahan baku na parantos ngalaman skrining anu ketat sareng ngan ukur pamasok anu minuhan standar internasional anu dipilih salaku mitra strategis jangka panjang.
  • Wst-021 oven pembakar gas dua kali / pembaruan séri dapur luar Wst-021 oven pembakar gas dua kali / pembaruan séri dapur luar
    Wst-021 oven pembakar gas dua kali / pembaruan séri dapur luar. Produk ieu dijual ka seueur nagara sareng kabupaten.
  • Panggang dina grill HS-20200811 / Wst-021 oven dua burner gas Panggang dina grill HS-20200811 / Wst-021 oven dua burner gas
    Panggang dina grill HS-20200811 / Wst-021 oven dua burner gas. Produkna ngagaduhan kualitas jahitan anu luhur. Pita ukur bakal dipaké pikeun ngan saukur ngitung jumlah jahitan per inci sahenteuna dua lembar per gaya pikeun mastikeun akurasi jahitan.
22222
Jasa Urang
Nyayogikeun Layanan Anu Disustomisasi.
Upami anjeun henteu tiasa mendakan produk siap pakai anu cocog pikeun proyék éta, antepkeun grill arga profesional Wellsure, grills gas, jasa kustomisasi grills listrik ngabantosan anjeun kéngingkeun produk idéal dina 7 dinten henteu ngorbankeun waktos ka pasar atanapi kaunggulan kustomisasi.
Kalayan kamampuan sareng pangalaman anu éfisién, urang tiasa nyayogikeun pangolahan OEM / ODM numutkeun ideu atanapi rendering palanggan. Kami ogé gaduh manajemén terampil sareng lulus ISO9001, CE, sertipikat CSA, janten kami yakin pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk pangsaéna sareng solusi anu cocog. Kami ngabagéakeun unggal klien ti sakumna dunya.
MACA DEUI
MACA DEUI
Kauntungan jasa
Upami anjeun henteu mendakan produk siap pakai anu cocog pikeun proyék éta, hayu urang nyayogikeun layanan khusus propésional pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun produk idéal dina 7 dinten.
  • Panalungtikan produk
    Konsumén ngawartosan faktor bentuk anu diperyogikeun, spésifikasi kinerja, siklus hirup sareng sarat matuh.
  • Tim desain
    Tim desain kalibet ti mimiti proyék pikeun mastikeun yén produk desain anu disesuaikan paling cocog pikeun kabutuhan pelanggan.
  • Pamastian kualitas
    Dina raraga nyayogikeun struktur anu saé, urang ngajaga sistem manajemen kualitas anu épéktip.
  • Produksi Volume
    Sakali prototipe divalidasi dina hal bentuk, fungsi, sareng sarat, produksi mangrupikeun tahap salajengna.
Tentang Kami
Produk Kami Kéngingkeun Seueur Sertifikasi Dina watesan Kualitas Sareng Inovasi.
Zhongshan Wellsure Metal Products Co., Ltd.
Zhongshan Wellsure Metal Products Co., Ltd. didirikeun taun 2003, kami khusus dina produk aluminium, jati outdoor, grill arcoal, grills gas, built-in grills gas, kitchen outdoor, spit rotisseries, steak and pizza makers, electric grills, fire pit, smoker, kamado sareng BBQ alat Etc .

Pabrik Wellsure nutupan legana sakitar 63333 méter pasagi. Kami gaduh seueur fasilitas produksi canggih sareng alat uji coba, kalebet lokakarya sareng motong, stamping, bending, pickling, welding, treatment permukaan sareng kamampuan perakitan. Kami gaduh tim rékayasa kalayan langkung ti 10 taun pangalaman pikeun nyumponan sarat konsumén anu béda. Kami fokus kana sakabeh solusi anu nyayogikeun henteu ngan ukur manufaktur tapi ngagabungkeun desain, produksi, penjualan sareng layanan mandeg.

Kalayan kamampuan sareng pangalaman éfisién, urang tiasa nyayogikeun pangolahan OEM / ODM numutkeun ideu atanapi skétsa pelanggan. Kami ogé gaduh manajemén terampil sareng lulus ISO9001, CE, sertipikat CSA, janten kami yakin kami tiasa nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé sareng solusi anu cocog.

Panggang areng urang, grills gas, produk grills listrik utamina diekspor ka Amérika Serikat, Australia, Eropa sareng Afrika Kidul. Kami ngabagéakeun unggal klien ti sakumna dunya.
  • 2003+
    Pendirian perusahaan
  • 17 Taun +
    Langkung ti 17 taun tim insinyur anu berpengalaman.
  • 6000+
    Daérah pabrik
  • OEM / ODM
    Solusi custom OEM
MACA DEUI
Kasus Kami
Kualitas anu dipercaya Pikeun Minuhan Palanggan Kami.
  • Oven Infrabeureum WST-011
    WST-011 Oven Infrabeureum
Ngahubungi Urang
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa ngintunkeun anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!