WST-001-001-s desta di luar barbecue bbbecue steel anyar
WST-001-001-s desta di luar barbecue bbbecue steel anyar

1.6 Ngaduruk, 1 Burner Sisi, ditambah 1 Lalaunan Tulisan

jumlahna kakuatan salas masak 900lebu nawiskeun fungsi gula gula, haseup, batu

Tanggal 2.

Dipasang di thersurome ngalaksanakeun ukuran suhu grilling akurat

3.one Buruh

nawiskeun rohangan prep sareng damel

4.blants Knobi Lith Lit sareng lampu halogen interior

anjeun tiasa resep barbecue bahkan dina wengi poék

5. Insteri otomatis 360 ° rotissie

Salajengna panas sahingga pangan henteu gampang disentak

6.Cabinets sareng panto baja stainless

Pikeun nyimpen alat BBQ sareng botol gas cair






TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon: +86 760 86337286


WST-001-001-s desta di luar barbecue bbbecue steel anyar



Arahkeun aréa masak960 * 455mm
Kaluaran panas900BTU / 30.5kw
GangguanPiebo Minziton
Kaluaran motor 4w (220-240V, ac50hz), 2.5orr / mnt
KonstruksiBaja stainless sareng granit
PagelaranNgawangun-di grill 26.7kw, Buruh Sisi 3.9kw
Kulkas68L, 220-240V / 50Hz,
Material# 304/430 stainless steel
FiturGampang dirakit, gampang diberesihkeun
LamaranKebon / pésta / ruangan
Alat kaamananAlat kaamanan seuneu 
PagaweanProses matte
Jenis gas LPG 
FungsiBBQ, tukang steak, panggang hayam
Suhu350 ℃
Ningali jandelasagi politik
Set rotissierodissie rod, rotissie prong, motor rotisserie
Mash goreng8mm stainless steel, 3pcs
Blacker1pc
Dulang2pci, stainless steel
Kontrol PanasKlep sareng ngendalikeun 180 °
LampuHéjo halogen anu diwangun ku 2PC sareng lampu duka  6pcs
Kabinét2 laci sareng 3 panto aksés
Serang12pci



Kauntungan urang

 Indercatal mangrupikeun produsén profésional dina ngahasilkeun brill BBQ / grill gas bese na / pizza oven / artex / pareum haseup / fursét.

  •  Urang nyayogikeun oem& Jasa ODM, 4-7 dinten kerja kanggo pamimpin.

Kami ngagaduhan sistem manajemén anu sampurna. urang tiasa nawiskeun produk nyarankeun& Strategi pemasaran anu langkung saé.

  •  Kami ngagaduhan sertipikat anu lengkep kaasup En1860-1, GS, LFGB, CE. CE ACC.

  •  Urang tiasa nyayogikeun jasa saatos sareng on-line, sareng nawiskeun harga anggaran pikeun nyumponan pamundut anjeun.

FAQ

Panon. Produk naon anu anjeun tiasa ngahasilkeun?

Urang tiasa ngahasilkeun gril barbecuer, spill-in, grum grum, areng grill sareng lebaran meta, luar dapur, pizza, biran cotsiser, burung.

2. Naha anjeun tiasa ngahasilkeun dumasar conto atanapi gambar? 

Leres, urang tiasa ngahasilkeun nurutkeun conto atanapi gambar téknis. Kami ngagaduhan r&D Tim langkung ti 10 taun di daérah BBQ.

3. Naon istilah pamayaran anjeun?  

Sacara umum, kami nampi t / t, henteu tiasa dianggo l / c di payuneun. Kanggo pesenan biasa, kami nampi t / t 30% deposit sareng P.o., kasaimbangan kanggo dibayar sateuacan Pengiriman. 

4. Naon waktos anjeun pikeun conto sareng produksi?  

Kanggo conto, biasana butuh 7-15 dinten. Pikeun tatanan produksi, biasana peryogi 40-45 dinten saatos conto konfirmasi sareng nampi pembayaran sateuacanna. Waktos pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun. 

5. Naon pungkuran produk umum anjeun?  

Kami biasana ngémutan produk nganggo kotak karton standar sareng kotak kayu. Urang ogé tiasa pak ku cara numutkeun paménta pelanggan.

6. Naon istilah pangiriman anjeun?  

Kami nampi EXW, FOB, CIF, sareng jsb anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng biaya anu paling gampang pikeun anjeun.

7. Sabaraha lami umur produk anjeun?

3 taun upami produk-produk éta ngagunakeun jalan anu leres sareng toko leres.

8. Sabaraha lami jaminan produk anjeun? Kumaha upami aya bagian anu rusak?

Jaminan urang sataun. Dina jeroan, bagian rusak tiasa diganti gratis.

9. Iraha kuring kéngingkeun harga?

Dina 24 jam saatos nampi panalungtikan anu ditangtoskeun. Upami anjeun dina mendesain, punten kirimkeun email ka kami atanapi ngantunkeun pesen perdagangan, ku kituna urang tiasa ngawalon anjeun dina waktosna.

10. Kumaha carana kuring kéngingkeun conto pikeun mariksa kualitas anjeun?

Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa nyobian kanggo conto pikeun mariksa kualitas urang. Upami anjeun peryogi conto sareng logo, desain, khususna, punten nawiskeun detail ieu kanggo urang, dugi kami nyayogikeun anjeun file fase. Biasana feat fee dua kali harga bulk. Pulihkeun biaya conto gumantung kana jumlah pesenan bulk. Tawaran kuantitas nunjukkeun naha conto fitur na sadayana uih atanapi mung mulang satengah.
















Dapur luar
Tambihkeun koméntar
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.